fbpx
0
persoane apreciază OglindaZambareata
5/5
Multumim mult, dragilor, pentru tot! Nunta noastra a fost mai frumoasa cu ajutorul vostru! Ne felicitam ca am ales sa integram si albumul foto - este o amintire deosebita! Abia astept sa ne revedem la nunta fratelui meu . Mult succes!
5/5
Va multumim din suflet pentru colaborare, a fost o adevarata placere pentru noi si invitatii nostri! Am reusit impreuna sa surprindem bucuria si emotia momentului ❤️ La cat mai multe proiecte frumoase!
5/5
Multumim din suflet pentru toata implicarea. Sunteti minunati. Albumul creat de voi si primit pe loc este senzational. Recomand cu toata increderea si garantez poze de calitate superioara. Va multumim inca odata ca ati participat la fericirea noastra. Familia Micu🤗😘😘
5/5
Ne bucurăm foarte mult ca am avut alături de noi oglinda zambareata, au surprins momente de neuitat, este o alegere perfecta pentru un asemenea aveniment. Recomand echipa cu toată încrederea! Va mulțumim!🥰🥳
5/5
Multumim staff-ului de profesionisti , niste oameni minunati , fotografii de super calitate , oglinda cea mai performanta de pe piata , deoarece am mai vazut si alte oglinzi la alte evenimente , preturi foarte foarte bune !!! Recomand cu toata increderea acesti oameni super profesionisti si mereu cu zambetul pe fata !!!
5/5
O colaborare excelenta, o echipa super profi si multe zambete pe chipurile invitatilor. Aceasta este reteta unui eveniment reusit. Multumim pentru tot!

Oglinda Zambareata oferta Oglinda foto pentru nunta, Oglinda foto pentru cununie, Oglinda foto pentru botez, Oglinda foto pentru banchet, O​glinda foto pentru zi de nastere, Oglinda foto pentru petrecere, Oglinda foto pentru lansare de produs, Cabina foto pentru nunta, Cabina foto pentru cununie, Cabina foto pentru botez, Cabina foto pentru banchet, Cabina foto pentru zi de nastere, Cabina foto pentru petrecere, Cabina foto pentru lansare de produs in Bucuresti, Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov pentru o zi magica!